BORDEN

Zakelijk / particulier 


Ons gamma borden is eindeloos en steeds afgestemd op het doel. Zo kijken wij bewust welk materiaal het meest geschikt is om project te presenteren en wat de wensen hierin zijn voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding. 


Borden voor buitenmontages worden vaak vervaardigd uit dibond of een hard pvc zodat weer en uv geen rol spelen op het uitzicht na verschillende jaren maar nog steeds in uitstekende staat verkeerd. 

Mede door corona is ook plexiglas weer een grote rol beginnen spelen op de markt waar ook wij een belangrijke toeleverancier in zijn geweest. 


Dankzij onze tools is het mogelijk om tijdig en snel platen op maat voor u te verzagen waardoor we flexibel en snel kunnen werken. 


Onze montage ploeg zorgt ervoor dat wanneer u platen of borden wenst te monteren dit volledig naar wens gebeurd. Zo komen wij bij u aan de zaak uw reclamebord met frame zetten of bevestigen wij panelen tegen gevels of frames op locatie. 


Sportief / Clubs


Op sportief vlak werken clubs vaak met sponsors die door middel van boardings gepresenteerd moeten worden, ook hierin hebben wij verschillende lopende samenwerkingen waarbij design, productie en montage elkaar feilloos opvolgen. Enkel zo kunnen wij een fijne blijvende samenwerking onderhouden door een vlotte communicatie en montage flow te hanteren. 


Ook interesse om met uw club met ons aan de slag te gaan , stuur dan een mail met de info en wij behandelen deze met veel plezier.