DIENSTEN

DOOSLETTERS


Doosletters werken wij uit om uw gevel of gebouw te voorzien van een aanspreekbord met de nodige volumes. De uitwerking ervan daarentegen kan verschillen alsook het materiaal.

FRAMES


Frames werken wij uit in verschillende versies, zo kan u kiezen uit een triaflex of aluminium buizenframe. Ook het design, spandoek/plaat tot montage is inbegrepen in onze diensten. 

ZUILEN


Ga voor een klassevolle eye-catcher op maat, een zuil is daar de ideale publiciteitsdrager voor. Kies een uitvoering verlicht of onverlicht en bespreek met ons de wensen en mogelijkheden van ontwerp tot montage.

FREESLETTERS


Freesletters zijn mogelijk in verschillende groottes en toepasbaar op verschillende gebieden. Wenst u binnen een muur te voorzien van logo of slogan / naam van de zaak? Geen enkel probleem! 

BORDEN


Ons gamma borden is eindeloos en steeds afgestemd op het doel. Zo kijken wij bewust welk materiaal het meest geschikt is om project te presenteren en wat de wensen hierin zijn voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding. 

VLAGGEN


Door de dynamische bewegingen heeft een vlag meer impact dan een statisch bord en is daarom extra doeltreffend. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kan zowel buiten als binnenshuis gebruikt worden dmv een baniervlag of beachflag.